onsdag, maj 14, 2008

Quick lösning på UFO-mysteriet i England.

DN skriver att Brittiska försvarsdepartementet släppt över 1000 sidor av rapporter om UFO-siktningar gjord av bland annat RAF-piloter och polismän. Mediatryne kan rapportera att Thomas Quick en smula oväntat tagit på sig ansvaret för samtliga siktningar. På en knastrig telefonlinje lyckades vi nå den svenske övervakare som följde med Quick när den engelska polisen vallade honom vid en av siktningsplatserna i Sussex, England.

Så det är alltså Thomas Quick som är ansvarig för samtliga fall av UFO-siktningar i England?
Det är riktigt. Han säger att han bär skulden för hela skiten.

Vart befinner ni er nu?
Just nu står vi på en landningsbana för militärflyg. Quick har smort in sig i självlysande färg och demonstrerar hur han sprang i sicksack över landningsbanan.

Hur verkar han?
Vad tror du? Helt jävla galen, såklart. Det gör folk som smort in sig i självlysande färg.

Det låter rimligt. Men vad säger egentligen engelska polisen om det här spåret – Quick har ju tidigare erkänt brott han bevisligen inte varit skyldig till?
Det är klart att de ser på det här med nyktra ögon, och det fanns mycket skepsis innan han klev ut på landningsbanan. Men det här är... Ja, du skulle se det själv. Det är en riktigt jävla fantastisk ljusshow, helt enkelt. Jag skulle bli förvånad om han inte fick något slags erkännande för det här.

Inga kommentarer: